זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

ינון בן חמו, מפקד היחידה לאיתור נעדרים של זק״א אשדוד, קיבל את "מגן ראש העיר" לשנת 2025

טקס הענקת 'מגן ראש העיר', התקיים בעיר אשדוד למתנדבים וארגונים מצטיינים לשנת 2025, בהשתתפות ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי, הנהלת העיר, ארגוני החירום וההצלה ומתנדבים מצטיינים.

במהלך הטקס הוענק 'מגן ראש העיר' לינון בן חמו, מפקד היחידה לאיתור נעדרים של זק"א אשדוד, כהוקרה על פעילותו ההתנדבותית רבת השנים, מסירותו הרבה ופועלו המבצעי בשגרה ובחירום למען תושבי העיר והסביבה.

היחידה לאיתור נעדרים של זק"א אשדוד, בפיקודו של בן חמו, פועלת לאורך כל ימות השנה בסיוע לכוחות החירום וההצלה באירועים מורכבים, בפעולות חיפוש נרחבות, איתור נעדרים בתנאים מאתגרים ומתן מענה מהיר ומקצועי בזירות חירום, תוך זמינות גבוהה, מקצועיות ומסירות יוצאת דופן.

אייזיק רוטנר, מפקד זק"א אשדוד, בירך את בן חמו ואמר: "ינון הוא דוגמה ומופת למתנדב ולמפקד. אדם שפועל בענווה, במסירות ובמקצועיות, ומוביל את היחידה לאיתור נעדרים של זק"א אשדוד בעשייה משמעותית ומצילת חיים. מגן ראש העיר הוא הוקרה ראויה לפעילות רבת השנים שלו ולתרומה האדירה של היחידה כולה לביטחון ולחוסן של תושבי אשדוד".

בזק"א בירכו את עיריית אשדוד וראש העיר ד"ר יחיאל לסרי על ההוקרה למתנדבים ולארגוני החירום, והדגישו כי ההכרה בפעילות ההתנדבותית מחזקת את רוח ההתנדבות והעשייה למען הציבור.

חדשות אחרונות

למעלה משבוע לאחר שנפטר: גופת גבר כבן 60 אותרה באכסניה באילת

25/03/2026

חיזוק הרוח והעשייה: בוועד רבני זק"א הוחלט על קיום לימוד קבוע בכל צוות, בכל עיר ברחבי הארץ

25/03/2026

רוכב אופנוע כבן 30 נהרג לאחר שנפגע מרכב ברחובות

24/03/2026