זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

אם ושתי בנותיה נהרגו בתאונה הטראגית בברוקלין • מתנדבי זק"א ליוו את הנפטרות למנוחות בישראל

מתנדבי זק"א ליוו אמש (שני) למנוחות את האם שרה סעדה בת ה-35 ובנותיה דיאנה (7) ודבורה (5), שנהרגו בתאונת הדרכים הקטלנית שאירעה בשבת בברוקלין בעת שחצו את מעבר החצייה כשחזרו מתפילת השבת בבית הכנסת. גופותיהן הוטסו לישראל ונקברו בירושלים במסע לוויה קורע לב.

צוות זק"א ארה"ב בראשות יענקי לנדאו מפקד זק"א ארה"ב, בשיתוף פעולה עם ארגוני החסד מתעסקים וחסד של אמת, סייעו למשפחה בכל ההליכים הדרושים לאחר האסון, ובתיאום והעברת ארונות הנפטרות לקבורה בישראל.

מיד עם נחיתת המטוס בנתב"ג הועברו הארונות לשלושת האמבולנסים של זק"א שהמתינו בשדה התעופה. מתנדבי זק"א הובילו את הגופות משדה התעופה לקבורה, והעניקו ליווי צמוד לבני המשפחה.

צוות המחלקה המשפטית של זק"א, בראשות מיכאל גוטויין פעל במהירות להשלמת ההליכים הדרושים לקבורה בארץ, על מנת להבטיח שהמשפחה תוכל להיפרד מבנותיה ולהביאן למנוחות בזמן הקצר ביותר.

מתנדבי זק"א בראשות מפקד זק"א ירושלים בנצי אוירינג וקמב"ץ זק"א ירושלים מאיר אקער, ליוו את מסע הלוויה במטרה להעניק לנפטרות את הכבוד האחרון.

יענקי לנדאו מפקד זק"א ארה"ב, מסר: "מדובר בטרגדיה קשה וכואבת. צוותי זק"א בארץ ובניו יורק פעלו מסביב לשעון על מנת לוודא שהנפטרות יובאו למנוחות במהירות ובכבוד הראוי. ליבנו עם המשפחה שאיבדה את היקר לה מכל, ואני רוצה להודות לכ"ק האדמו"ר מדובשנא רבי יצחק מרדכי בראך מבית הלוויות יראים שסייע וליווה לכל אורך הדרך".

חדשות אחרונות

יצא מביתו בשעות הבוקר וגילה גבר ללא רוח חיים על המדרכה בקריית גת

03/06/2026

שעות לאחר החלטת בית המשפט: המשטרה הודיעה על שחרור שני ההרוגים בפיצוץ הרכב סמוך לצומת גורל לקבורה כבר הערב

03/06/2026

פרשת שני ההרוגים בפיצוץ הרכב סמוך לצומת גורל: בית המשפט ביטל את בקשת הנתיחה והורה למשטרה לסיים את הליך הבדיקה עד מחר

03/06/2026