זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

שגריר פנמה בישראל, הגיע לביקור במטה הארצי של ארגון זק"א בירושלים

היום (יום ד') התארח שגריר פנמה בישראל מר עזרא כהן במטה הארצי של ארגון זק"א ונפגש עם ראשי הארגון, השגריר קיבל סקירה נרחבת על פעילות הקודש של המתנדבים בארץ ובתפוצות.

השגריר מר עזרא כהן ביקש להודות בשמו לאלפי מתנדבי זק"א אשר חרפו נפשם תחת אש תופת בטבח הנורא בשבעה באוקטובר, ואמר "הפעילות שלכם למען כבוד המת זה משהו שאין בשום מקום בעולם. עקבתי אחרי הנעשה בישראל ונחשפתי לפעילות הקודש שלכם בפרט בימים הראשונים במלחמת חרבות ברזל. תבורכו על פועלכם".

דובי ויסנשטרן מנכ"ל ארגון זק"א וצוות המטה הארצי של הארגון הציגו את פעילות הארגון לאורך כל ימות השנה באיתור נעדרים, הצלת חיים ובמלאכת הקודש, ואמר "אנו מודים לך שבאת לחזק את ידי המתנדבים. מתנדבי היחידה הבינלאומית של זק"א שפועלים בדרום אמריקה בקשר רציף עם אנשי הממשל והשגרירות. ומסייעים רבות בנושא כבוד המת".

בסיום הביקור אמר השגריר כי, "אני מחזק את ידכם אמשיך לעמוד לימינכם, דלתי תמיד תהיה פתוחה בפניכם"

חדשות אחרונות

ממשלת טאיוואן תרמה ציוד חירום מבצעי לפעילות הקודש של מתנדבי זק"א במבצע "עם כלביא"

24/06/2025

ראשון לציון: גופת אישה ערירית בת 87 אותרה במצב ריקבון • בזכות פעילות זק"א בזירה, הגופה שוחררה לקבורה

24/06/2025

סיום הפעילות בזירה הקשה בבאר שבע • מתנדבי זק"א סיימו את מלאכת הקודש

24/06/2025