זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

מנכ"ל זק"א בפגישת עבודה מקצועית עם מנכ"ל משרד העבודה: "יחד נוכל להגיע לכל פינה שזקוקה לאור ולתמיכה"

מנכ"ל זק"א דובי וייסנשטרן הגיע היום (ב') ללשכת מנכ"ל משרד העבודה מר ישראל אוזן, לפגישת עבודה מקצועית. הפגישה עסקה בדרכים לקידום שיתופי פעולה בין משרד העבודה לבין זק"א – בתחומי חירום, חוסן קהילתי, רווחה, וטיפול באוכלוסיות מוחלשות.

במהלך הפגישה סוכם על רצון משותף להרחיב את שיתוף הפעולה בין הגופים, מתוך הבנה לחשיבות של חיבור בין משרדי הממשלה לבין גופי ההתנדבות בשטח.

בסיום הפגישה הודה דובי ויסנשטרן מנכ"ל זק"א לשר העבודה יואב בן צור ולמנכ״ל משרד העבודה על ההקשבה, הפתיחות והרצון הכנה לחזק את החוסן החברתי בישראל. "לזק"א יש את היכולת להגיע גם למקומות שהמדינה לא תמיד מגיעה אליהם, רק יחד נוכל להאיר את הדרך לכל אזרח שזקוק לכך," אמר וייסנשטרן.

כאות הוקרה ואיחול הצלחה בתפקידו, העניק וייסנשטרן לישראל אוזן תפילה לשלום המדינה מיוחדת בשם ארגון זק"א.

מנכ"ל משרד העבודה, ישראל אוזן, הודה למנכ"ל זק"א ואמר: "העשייה של זק"א היא מפעל של חסד ושליחות. השר וצוות המשרד רואה בכם שותפים טבעיים, ואנחנו נמשיך לפעול יחד למען החברה הישראלית גם בשגרה וגם בעתות חירום."

חדשות אחרונות

מתנדבי זק"א מרחב לכיש – צוות קריית גת, מטפלים בכבוד המת בזירה טראגית ברחוב מיכה בעיר

25/02/2026

המגיפה השקטה: גבר כבן 71 אותר ללא רוח חיים בעכו זמן רב לאחר מותו

25/02/2026

המגיפה השקטה: גבר בשנות ה-40 לחייו אותר ללא רוח חיים בביתו בראשון לציון, זמן רב לאחר מותו

24/02/2026