זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

טרגדיה קשה בפתח תקווה: גופת אישה אותרה ימים לאחר מותה בדירה בפתח תקווה – קשישה סיעודית שהתגוררה עמה חולצה במצב קל

היום (מוצ"ש) בשעות הערב התקבל דיווח במוקד זק"א על אישה כבת 80 שגופתה אותרה במצב ריקבון מתקדם, מספר ימים לאחר שנפטרה בדירתה בפתח תקווה. קשישה סיעודית נוספת שהתגוררה עמה, נותרה לבדה במשך ימים ללא יכולת להזעיק עזרה.

שכנים שהריחו ריח חריף והבחינו במשלוחים שנותרו ליד הדלת ולא נאספו, הזעיקו את כוחות ההצלה. צוותי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לאשר את מותה של המנוחה ופינו את הקשישה השנייה לבית החולים במצב קל.

מתנדבי זק"א מרחב שרון – צוות פתח תקווה, טיפלו בזירה הקשה במשך מספר שעות, במתן כבוד לנפטרת ובאיסוף הממצאים.

מוטי בוקצ'ין דובר זק"א אמר: "מתנדבי זק"א מוזעקים לטפל בעשרות רבות של קשישים וגלמודים שגופותיהם מאותרות ימים ארוכים לאחר מותם. מדובר בזירות קשות של מוות טרגי וכואב שתשומת לב יכלה למנוע. אנו זועקים את זעקת הבודדים: שכן, שים לב אם אני חסר!".

חדשות אחרונות

הקטל בכבישים: צעיר בן 23 נהרג בתאונה חזיתית בכביש 90 סמוך לשדה אליעזר

20/05/2026

מתנדבי זק"א מחוז צפון, מטפלים בכבוד המת בזירת מב״ט, במושב שדה אילן

20/05/2026

חשד לרצח סמוך לפתח תקווה: אדם אותר ללא רוח חיים במתחם פחונים שעלה באש

20/05/2026