זק"א - איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

זק"א איתור חילוץ והצלה (ע"ר) 580307379

מערך החקירות מוקיר את זק"א: תעודת הוקרה הוענקה למפקד זק"א מרחב שרון ישראל גודלבסקי על סיוע לזיהוי נפטרים

באירוע מרגש שקיימה משטרת פתח תקווה, הוענקה תעודת הוקרה מיוחדת לישראל גודלבסקי מפקד זק"א מרחב שרון, כאות הערכה על פעילות רבה ומרשימה של מתנדבי זק"א למען החיים ולמען הנפטרים.

את התעודה העניקו נציגי אגף החקירות במשטרת פתח תקווה יחד עם מפקדת התחנה נצ"מ רויטל קרקו ובהשתתפות רפ"ק הרב שמואל ארליך רב מחוז מרכז במשטרת ישראל, רפ"ק גיא אדמוני קצין אח"ם, רפ"ק איתן הלוי קצין אג"מ, ורנ"ג אילן צברי רכז החקירות.

במהלך האירוע ציינו הדוברים את פועלו יוצא הדופן של גודלבסקי ומתנדבי זק"א והעלו על נס אירוע בו גודלבסקי יחד עם צוות היחידה הבינלאומית של זק"א הצליחו לבצע את הבלתי ייאמן והשיגו דגימת DNA מיהודיה בגרמניה לצורך זיהוי נפטר, בהליך מורכב שדרש נסיעה של מאות קילומטרים ואת רתימתה של משטרת גרמניה, והביאו לזיהוי וקבורה של נפטר ערירי בתוך פחות מ-24 שעות.

ישראל גודלבסקי, מפקד זק"א מרחב שרון, הודה על המחווה ואמר: "העשייה בזק"א היא שליחות יום-יומית למען כבודם של הנפטרים. אני מודה לצוות אגף החקירות במשטרת פתח תקווה שמהווים מודל לשיתוף פעולה אמיתי ופועלים במסירות, מקצועיות ורגישות וללא אגו כדי לאפשר הבאת נפטרים לקבורה. על כך – תודתנו והערכתנו".

נציגי המשטרה הביעו הערכה רבה לפעילות זק"א והדגישו את החשיבות הרבה של שיתוף הפעולה בין הארגונים, למתן מענה מקצועי ומכבד במקרים רגישים.

חדשות אחרונות

מערך החקירות מוקיר את זק"א: תעודת הוקרה הוענקה למפקד זק"א מרחב שרון ישראל גודלבסקי על סיוע לזיהוי נפטרים

29/04/2025

שוב אסון באשדוד: בפעם הרביעית החודש – גופת גבר אותרה במצב קישיון ברחוב ז'בוטינסקי

29/04/2025

ערב יום הזיכרון: נחנך אופנוע זק"א לע"נ לוחם צה"ל רוני גניזת ז"ל ואולגה נעמי רומשקין הי"ד שנרצחה בנובה

28/04/2025